Te Koop

te koop te koop te koop te koopVoor meer info kunt u Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tot vier weken na de geboorte (en een gewicht van 300 gram) blijven de caviaatjes nog lekker bij hun moeder.

Een zeugje kost €20 en een beertje kost €15. Bij een reservering vraag ik altijd naam, adres en telefoonnummer. Dit om altijd in contact te kunnen komen.

Het CoronaVirus gooit ook de gang van zaken in mijn caviastal in de war. Uiteraard is dit maar een kleinigheid in deze moeilijke tijden, maar wel iets waardoor ik anders moet handelen. Normaal is iedereen altijd welkom om te komen kijken en dan kan ik alle vragen beantwoorden. Echter de caviakamer is niet zo groot dat we de gewenste afstand van 1,5 meter kunnen houden. Daarom, heeft u vragen en/of belangstelling voor cavia's. Neem contact op via mail of telefoon (06-13713086). Ik kan dan, als u het wilt, foto's en/of filmpjes maken van de dieren die u leuk vind. Ook het afhalen doen we op een andere wijze. Op afspraak worden de cavia's in een doosje (met stamboom en een zakje 'overgangs'-voer) bij de voordeur overhandigd. Betalen graag via online-bankieren.

Momenteel is er geen aanbod.  Vanaf medio juni worden er weer nestjes verwacht.